9. 11. 2020

PREMIÉRA 2021: Legendární Ghost Riot je zpět!

Legendární Riot je zpátky! Zcela přepracovaný a nabušenější, než kdy předtím. Ghost Riot pro rok 2021 dostal úplně novou geometrii a komponenty a po krátší odmlce je tento německý výtržník opět připraven udělat mezi bikery rozruch.

 

Rozjetá party

Riot 2021 bude dostupný ve verzích Trail, AM a Enduro a jeho hlavní předností je perfektně vyvážený hliníkový rám s nízkým těžištěm a pevnou, jednodílnou zadní stavbou. Systém Virtual Pivot má shodný rozměr všech čepů a jednodílná vahadla s maximální tuhostí.

 

Ghost Riot Enduro Full Party

 

Nejlépe osazené modely Trail a Enduro nesou označení Full Party a do výbavy dostaly vidlici Formula Selva S se zdvihy 140 mm v případě verze Trail a 170 mm u Endura. V zadu najdeme supercitlivé odpružení Traction Link (Virtual Pivot) se zdvihy Trail 140 mm a Enduro 160 mm. V nabídce také figuruje verze All Mountain se zdvihy 160 mm vpředu a 150 mm vzadu.

 

Německý výtržník

Jak video, tak specifikace (viz oficiální web Ghost) nasvědčují tomu, že nový Ghost Riot, speciálně ve verzi Full Party, bude pořádný výtržník, co nezkazí žádnou party. A my se už nemůžeme dočkat až nás povozí. Více fotek najdete na oficiálním webu Ghost.

 

 

Zdroj foto: Jan Kasl; www.ghost-bike.com