18. 11. 2020

Nová 3x větší prodejna v Ostravě: 2 patra s koly, elektrokoly a cyklo doplňky plus vyhrazené parkování a dárek k nákupu kola

Ještě větší výběr kol, elektrokol a cyklodoplňků nabízí všem cyklo nadšencům ostravská prodejna MOJEKOLO, která se teď stěhuje do nových a větších prostor. Od pondělí 23. 11. 2020 na vás na ul. 28. října 2118/182 v Ostravě Mariánských Horách čeká výběr cyklistického zboží, jaký jinde v Ostravě nenajdete. Zatím sice na nové adrese fungujeme jen jako výdejní místo, ale hned jak vládní nařízení povolí, pozveme vás dál.

 

Větší výběr a vyhrazené parkování

Celých 460 m2 prodejní plochy jsme do posledního místa zaplnili vším, co hobby i profi cyklista potřebuje. Na prodejně najdete široký výběr kol a elektrokol oblíbených značek Ghost, Lapierre, Electra, Merida, Raymon, Conway, Norco nebo Husqvarna a taky kvalitní cyklodoplňky, příslušenství a komponenty ihned k mání. Stačí si vybrat.

Samozřejmostí je zkušený personál, kvalitní servis a půjčovna elektrokol. Velkou výhodou nové ostravské pobočky je i vyhrazené parkování pro klienty.

 

Dárek k nákupu kola

Z nové prodejny na novém kole a s novou helmou. Tak by se dala ve zkratce popsat akce, která na nové prodejně probíhá.

Ke každému kolu nebo elektrokolu zakoupeném na e-shopu Mojekolo, které si osobně vyzvednete na nové ostravské prodejně, vám zdarma přidáme i špičkovou helmu Cratoni. Při koupi dětského kola vás čeká dětská helma zdarma, k nákupu jízdního kola či elektrokola pro dospělé od nás dostanete dospěláckou přilbu.

Akce platí do 31. 12. 2020 při objednání kola v e-shopu www.mojekolo.cz s osobním vyzvednutím v nové kamenné prodejně Ostrava nebo při zakoupení kola přímo na prodejně v Ostravě (pokud nám vládní opatření dovolí otevřít).

 

Otevírací doba a kontakty zůstávají

Kontakty na novou prodejnu zůstávají stejné, nemění se ani otevírací doba. Stejný zůstává i tým prodejců, na které jste v Ostravě zvyklí. Mění se jen adresa.

 

Prodejna Mojekolo na 28. října 2118/182 v Ostravě

 

Od 23. 11. 2020 se na vás těšíme na ulici 28. října 2118/182. Zatím jen jako výdejní okénko a servis a už brzy jako plnohodnotná prodejna s nejširším výběrem cyklistického zboží v Ostravě. Tak nashledanou v Mariánkách.