7. 4. 2020

Opětovné otevření kamenných prodejen Mojekolo

Vážení zákazníci,  

po týdnech plných napětí jsme se dočkali! S účinností od 9. dubna 2020 se zákaz maloobchodního prodeje a prodeje služeb nevztahuje na prodej a servis jízdních kol. Ve čtvrtek tedy opět otevíráme kamenné prodejny Mojekolo.


Pravidla pro nákup a prodej v kamenných prodejnách Mojekolo v nouzovém režimu 


• V prodejně je nezbytné dodržovat rozestupy mezi zákazníky min. 2 m. 

• Vstup do prodejny je umožněn pouze 2 zákazníkům najednou. Výjimkou jsou rodinní příslušníci. Další zákazníky prosíme, aby počkali před prodejnou. 

• Prodejci i zákazníci musí mít zakrytá ústa a nos pomocí roušek či respirátorů. 

• U vstupu do prodejny najdete dezinfekční prostředky a jednorázové rukavice, které jsou vám plně k dispozici.  

• Prodejna je pravidelně desinfikována a zaměstnanci používají jednorázové rukavice při kontaktu se zbožím i během přijímání plateb od zákazníků. 

Prosíme zákazníky o respektování výše uvedených pravidel, v opačném případě může dojít k neumožnění vstupu do prodejny. Děkujeme za pochopení. 


Na kolo už bez roušky 

Vláda lidem také umožnila individuální rekreační sportování v přírodě bez roušek. „Ale pouze za předpokladu, že budou udržovat tu psychologickou vzdálenost dva metry od sebe. Zjednodušeně řečeno, pokud někdo pojede v přírodě na kole, nemusí mít roušku, pokud někdo po lese poběží, nemusí mít roušku. Pokud se někdo ale bude pohybovat uvnitř města, kde těch lidí bude více a kontakt by mohl být méně než dva metry, měl by tu roušku mít,“ uvedl Havlíček.

 

Seznam kamenných prodejen Mojekolo najdete ZDE >>