11. 3. 2020

Nová prodejna Mojekolo v Hradci Králové

3. března 2020 proběhlo slavnostní otevření deváté prodejny Mojekolo v České republice. Tentokrát v místě, které má již svou cyklo tradici. Prodejnu najdete v Hradci Králové na adrese Tylovo nábřeží 293/2, kde Mojekolo navazuje na historii předešlé cyklo prodejny. Příznivci cyklistiky si tak nemusí zvykat na nové místo, jen je čeká nový koncept a další značky.

V prodejně o rozloze 120 m² je dostatek prostoru pro vystavení širokého sortimentu jízdních kol i elektrokol, od horských přes silniční po městská. Najdete zde kola a elektrokola značek Ghost, Lapierre, Electra, Husqvarna, Haibike, Merida, Raymon, Conway, Norco, Rock Machine a dalších. Na své si přijdou i ti, kteří shánějí nejrůznější cyklodoplňky. Vybírat můžete z rozmanité nabídky ověřených výrobců - Exustar, Continental, Cratoni, SKS Germany, Knog, ESI grips... Na svém kole pak zazáříte ve funkčním a stylovém oblečení Nalini či Endura.

Stejně jako u ostatních prodejen Mojekolo nebude ani zde chybět profesionální servis kol a elektrokol všech typů a značek. Bude skvěle postaráno o vaše dětská kola i závodní speciály.

Pokud se chystáte vjet do sezóny 2020 na novém kole, pak vězte, že po celý březen obdržíte ke každému koupenému kolu v prodejně Mojekolo v Hradci Králové hodnotnou helmu Cratoni zdarma.

Při koupi dětského kola vás čeká dětská helma zdarma, k nákupu jízdního kola či elektrokola pro dospělé si helmu zdarma vyberete dle aktuální dostupnosti v prodejně. Akce platí pouze pro nákup kola v kamenné prodejně do 31. 3. 2020. Akce se nevztahuje na objednávky uskutečněné v e-shopu www.mojekolo.cz.

Aktivity nové prodejny však nezačínají a nekončí jen prodejem. Chystají se třeba testovací akce, z nichž první proběhne za účasti české cyklistické legendy Honzy Hrušky, který vyhrál prolog slavného Giro d'Italia, již 5. dubna 2020. V rámci těchto akcí si zdarma vyzkoušíte vybraná jízdní kola a elektrokola značek Lapierre a Ghost

Ať už se chystáte na cyklo dovolenou a uvítali byste malou elektrickou dopomoc, nebo jen nechcete kupovat zajíce v pytli, můžete po celý rok využít služeb půjčovny elektrokol.

Bližší informace o testovacích modelech či dostupných elektrokolech v půjčovně se dozvíte přímo v královéhradecké prodejně.
 

Jste srdečně zváni :-)