4. 1. 2021

Jak nakupovat v době zpřísněných vládních opatření?

Naši milí zákazníci, jak už asi víte, vláda opět uzavřela většinu kamenných provozoven. Na MOJEKOLO ale můžete stále nakupovat.

Jak nakupovat?

Kamenné prodejny a servisy MOJEKOLO fungují v režimu přizpůsobeném aktuální situaci. Nakoupit potřebné cyklo zboží nebo si nechat seřídit kolo můžete i nyní.

Své objednávky vytvořené přes e-shop si můžete vyzvednout v kamenné prodejně po předchozí telefonické či e-mailové domluvě v pracovní dny od 9 do 18 hodin (v Kobeřicích do 17 hod.).

Dodržujte prosím instrukce personálu prodejny. Nezapomeňte na roušku nebo jinou ochranu dýchacího ústrojí. Dezinfekce je v prodejně k dispozici. Doba strávená předáním kola do servisu nebo vydáním objednaného zboží je minimalizována.

Nejjednodušší nákup? Online. Pokud jsou pro vás současná opatření spojená s nákupem v kamenné prodejně komplikací, nakupte jednoduše na www.mojekolo.cz. Po dobu lockdownu hradíme u objednávek nad 1000 Kč dopravu my

Potřebujete servis kola? Kontaktujte svou nejbližší prodejnu Mojekolo a domluvte se s našimi kolegy na termínu přijetí kola do servisu. Seznam prodejen včetně telefonických a e-mailových kontaktů najdete ZDE.

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte nás kontaktovat na naší infolince +420 725 855 888 nebo e-mailu obchod@mojekolo.cz. Rádi vám pomůžeme s výběrem kola, náhradních dílů či doplňků.

Děkujeme za vaši přízeň a přejeme pevné zdraví všem.
#jedemevtomspolecne

Jsme tady stále pro vás.